dimarts, 1 de desembre del 2015

DESCOBRIM EL CELLER TOMÀS TORRES DE CARRÍCOLA

Reprenem el PROJECTE DESCOBRIM i en aquesta ocasió vos convidem a descobrir el CELLER TOMÀS TORRES de Carrícola. Aquest celler de la mà de Vicent Tomàs elabora vins naturals, de manera que les vinyes es conreen de manera sostenible i amb les tècniques pròpies de l'agricultura ecològica; i els vins no tenen cap tipus d'additius. Des del celler ens diuen : "nosaltres fem pur suc de raïm fermentat. Així són els nostres vins".

Les vinyes es conreen a l'Ombria del Benicadell i el vi s'elabora a la localitat de Carrícola. 

En aquesta ocasió, de la mà del vinicultor Vicent Torres, DESCOBRIM el CELLER TOMÀS TORRES, on podrem conèixer de quina manera es conrea la matèria prima, com s'elabora el vi i podrem tastar les diverses varietats amb què compten.

La cita és el diumenge 13 de desembre a les 10:30h al Carrer Trinquet, s/n, a Carrícola. La proposta és portar esmorzar de cabasset (davall braç) per poder aprofitar el matí, l'indret i la companyia mentre esmorzem gaudint dels bons vins de la terra. 

La visita i els tast són gratuïts, però vos heu d'inscriure al telèfon 962383751 o a valldalbaida@acpv.cat fins el  dijous 10 de desembre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada